Account executive

Voor ons creatieve full service marketingbureau zoeken wij een Account executive.

Ken jij de weg binnen (online) marketing en communicatie en draai jij je hand niet om voor het bedenken van creatieve marketingplannen? Ben je een teamspeler en kun jij goed een projectteam begeleiden? Wij zijn studio Voorhuis en op zoek naar een account executive die ons helpt om onze klanten nog beter te positioneren!

Wat ga je doen?
Je zorgt samen met ons creatief team dat merken van onze klanten groeien en terrein winnen aan naamsbekendheid. Goed inleven in de klant is voor jou een natuurlijke eigenschap en je weet hun wensen te vertalen naar heldere briefings voor het team. Samen met hen kom je tot concrete marketingcampagnes en oplossingen. Je begeleid van start tot eind de projecten waarbij je de planning verzorgt, budgetten beheert en de verbindende factor bent tussen de klant, jouw collega’s en leveranciers. Kortom: de uitvoering van jouw projecten verloopt soepel en naar wens van de klant. Daarnaast denk je actief mee over het groeitraject van ons eigen bureau.

Wat wij bieden:

 • Werken voor landelijk grote merken en organisaties;
 • Een fulltime job met veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit;
 • Inspirerende werkomgeving binnen een creatief en ambitieus team;
 • Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Wat jij ons biedt:

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding, bij voorkeur marketingmanagement;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over een analytisch vermogen en hebt inzicht in marketingcampagnes;
 • Je bent sterk in organiseren en coördineren van meerdere marketingprojecten tegelijkertijd;
 • Je hebt affiniteit met social media advertising, SEO, SEA, Google Analytics;

Wij zijn Studio Voorhuis!

Ons creatieve team bestaat uit fotografen, artdirectors, vormgevers, webdevelopers, creatieve vormgevers, stylisten en projectmanagers.
Wij werken in een lichte, frisse, inspirerende en moderne state of art studio in Doetinchem. Voor onze klanten zijn wij het A-Merk reclamebureau in de food- en retailsector. We creëren complete producties voor landelijk bekende opdrachtgevers, van fotografie tot vormgeving en van conceptdesign, webdesign en social media. Kortom; Wij zijn professionals met liefde voor het reclamevak!

Wil jij deel uitmaken van dit creatieve team en kun jij bieden wat wij zoeken en misschien nog meer? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie naar ons toe en wellicht lunch jij binnenkort mee met jouw nieuwe collega’s!

Stuur ons een bericht!
  Upload je C.V.

  Blogs:

  Google weet alles van je.

  Google weet heel veel van ons en voor sommige …

  Lees verder…

  Stilte voor de storm.

  Alle Nederlanders die een coronavaccin willen, kunnen begin juli minimaal éénmaal geprikt zijn, mits de verwachte leveringen doorgaan. Dat heeft corona-minister Hugo de Jonge gezegd. Nu is er weer een probleem met het AstraZeneca-vaccin, maar volgens de Jonge hoeft dit geen vertraging op te leveren. Als dat zo is, betekent het dat het virus langzaam …

  Lees verder…

  Marketing in Coronatijd.

  Marketing in Coronatijd

  Het zijn rare tijden. Sommige bedrijven hebben door Covid een omzetdip variërend van 10 tot 100 %. Andere bedrijven hebben het juist ongekend druk en draaien tot 30% meer omzet. Als je naar de foodsector kijkt zijn de verschillen heel duidelijk. Alles wat horeca of catering gerelateerd is draait 20 tot 100% minder omzet. Ga …

  Lees verder…

  Meer weten?

  Neem contact met ons op, of kom langs!