BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Concept

Het begin van een succesvolle marketingcampagne start altijd bij een strategie en daaruit volgt een concept. Het is daarin vooral belangrijk na te gaan welk doel je wilt bereiken. Een doelstelling kan zijn om generatie Z te bereiken. In dat geval heeft een rebranding meer kans op succes dan wanneer je deze groep plotseling target terwijl jouw doelgroep eigenlijk bestaat uit 40+’ers. It hase to make sense!

Ik heb al een strategie

Maar wellicht ben je een ervaren marketeer en heb je al een doordachte strategie en weet je ook al waar je heen wilt met een concept. Ook dan kunnen we je helpen en bouwen we het concept vanaf die fase. Studio Voorhuis is een full-service marketingbureau en heeft dan ook alles in huis om je te helpen met het verwezenlijken van jouw zakelijke doelen.

Hoe kom je van concept tot realisatie?

Belangrijk zijn de marketingmiddelen die je hiervoor wil inzetten. Wij zijn een marketingbureau voor strategie, concept en realisatie. Het is niet zomaar dat deze termen in hetzelfde rijtje vermeld staan. Bij het bedenken van een concept moet je namelijk altijd rekening te houden met jouw strategie. Waar wil je naartoe met je merk? Bovendien kijk je naar de doelen die je wilt bereiken en welke marketinginstrumenten je daarvoor nodig hebt. Om de doelen te kunnen realiseren willen we van tevoren het succes al kunnen voorspellen. Een test sampling in de supermarkt is bijvoorbeeld geschikt voor een nieuw product en een Google ads campagne om te zien hoeveel verkeer deze naar jouw website leidt. Data is de basis waarop iedere sterke campagne gebouwd wordt.

Hoe Studio Voorhuis een sterk concept ontwikkelt

Ten eerste kijken we naar de middelen die nodig zijn om jouw doelen te realiseren. We gaan met je in gesprek zodat jij onze werkwijze leert kennen en wij jouw merk. Het idee dat daaruit voorkomt begint vaak bij iets kleins, maar deze kan uiteindelijk veranderen in iets groters waarbij we zowel offline als online media gebruiken om tot het gewenste resultaat te komen. Wat er ook voor nodig is, wij hebben de middelen in huis. Het team van Studio Voorhuis bestaat namelijk uit art directors, fotografen, sociale media experts en strategen en daarmee beschikken we over een compleet pakket aan diensten die jou verder gaan helpen. Tenslotte beschikken we over een pand van meer dan 1350 m2 met 4 studio’s waarin we alles kunnen realiseren.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Van concept tot realisatie: wij kunnen de marketing van jouw bedrijf van A tot Z verzorgen. Benieuwd naar wat we samen kunnen doen om jouw merk naar het volgende niveau te brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen en hopelijk spreken we elkaar snel!

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!