BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Webdesign

De website wil je als bedrijf het eerste op orde wil hebben. Zeker in de huidige tijd is het een must, omdat dit als het ware de poort is waar bezoekers kunnen veranderen in potentiële klanten. Voordat je met potentiële klanten in contact komt zijn ze al op zoek naar informatie over het bedrijf of het product en daarom is het belangrijk om de website als visitekaartje te beschouwen. Marketingbureau Studio Voorhuis beschikt over de knowhow die nodig is om een website te bouwen die helpt om dit doel te bereiken.

Professionele website laten maken door Studio Voorhuis

Wat is het doel van de website? Is het informatie delen of juist interactie met de bezoekers. Gaat het om het verkopen van producten? Onze web designers zorgen ervoor dat de front-end van de website er niet alleen uniek uitziet, maar dat het ook het beoogde doel gaat halen. We ontwerpen alle websites volledig responsive, zodat ze automatisch worden aangepast naar het formaat van ieder soort apparaat. 60% van de website bezoekers bekijkt websites tegenwoordig op een smartphone. Daarom ontwerpen we de websites mobile-first. Verder zorgen we ervoor dat de data die verzameld wordt bij het gebruik van de website gebruiksvriendelijk is en inzicht biedt. Deze data gebruiken we om de website verder te optimaliseren. Het resultaat is een beter presterende website met een hoge conversie.

Hoe web development en social media hand in hand gaan

Hoe komen prospects op je website terecht? Vaak gaat het eerste contact via een sociale media kanaal omdat daar een relevante trigger staat. Weet de consument al waar hij naar zoekt of brengen we hem op een idee? Hoe ziet de customer journey eruit?

De mate waarin een merk aanwezig is bepaalt dan ook of iemand tot aankoop overgaat – of niet. De regel van 7 was vroeger een maatstaf hoe vaak een consument het merk moest zien voordat hij tot aankoop overging. Dat je een merk een bepaald aantal keer gezien moet hebben voordat iemand tot aankoop overgaat klopt nog steeds. Tegenwoordig is de aandachtsspanne van de consument echter heel kort en met de overload aan informatie is opvallen een uitdaging. Zet dus maar gerust een nul achter die 7. Met behulp van SEO, ads en veelvuldige aanwezigheid op sociale media kunnen we zorgen voor meer traffic naar jouw website. Zo ben je áltijd vindbaar.

Meer weten? Neem dan contact op!

Wij hebben al veel verschillende bedrijven verder laten groeien met mooie en slimme websites. Klaar om de samenwerking aan te gaan of vrijblijvend met ons in gesprek gaan over de mogelijkheden? We ontvangen je graag in ons kantoor in Doetinchem, maar komen natuurlijk net zo graag bij jou langs. Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen.

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!