BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Drone

Heb jij er ooit aan gedacht om een drone in te zetten voor jouw marketing? Waar de beginnende dronepiloot deze nog voor de lol gebruikt kunnen drones ook voor professionele doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld bij het maken van een bedrijfsfilm levert een drone indrukwekkende beelden op waarbij je jouw bedrijf vanuit een heel ander perspectief laat zien. Laat drone beelden maken door onze dronepiloot en maak marketing die blijft hangen bij jouw doelgroep!

Wat kan je allemaal met een drone?

Een drone maakt het mogelijk om je bedrijf vanuit een ander perspectief te laten zien. Zo kun jij je klanten projecten laten zien die vanuit een eendimensionaal standpunt niet het gehele beeld weergeven. Bijvoorbeeld wanneer je een landschap wil laten zien of een top-view van een nieuwe woonwijk die is opgeleverd. Wij hebben een drone specialist in huis die een professionele opleiding heeft gevolgd en dus gekwalificeerd is om de beste dronebeelden te maken.

Studio Voorhuis vangt de essentie van jouw bedrijf

Door uit te zoomen kunnen we ieder marketing- en communicatievraagstuk in kaart brengen en een strategie bepalen die daarbij past. Ieder bedrijf moet met andere ogen bekeken worden, tenslotte is geen enkele onderneming hetzelfde. Het inzetten van een drone kan jouw marketing versterken, maar is niet overal de meest passende keuze. Misschien willen jouw klanten liever een kijkje achter de schermen, dan kunnen we een vlog maken. Het is belangrijk eerst een goed concept te schrijven voordat we overgaan tot realisatie.

Dronebeelden voor jouw bedrijf laten maken?

Zoom uit door dronebeelden te gebruiken en laat zo de essentie van jouw bedrijf zien! Dit is niet het enige wat we doen, immers zijn we een full-service marketingbureau. De dronebeelden kunnen ook deel uitmaken van een campagne waarbij je reclame maakt op televisie en/of op jouw sociale media kanalen. Benieuwd naar mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier, dan gaan we graag met je in gesprek!

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!