BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Boeken

Boeken zullen hun charme nooit verliezen. Een verzameling van verhalen en beelden waarin je alles kwijt kunt. Zodra de eerste pagina is omgeslagen zijn lezers benieuwd naar wat jij te vertellen hebt. Het is een uitdaging om tekst en beeld op zo’n manier bij elkaar te brengen dat het lezers weet te boeien. Een boek is geschikt voor verschillende doeleinden waarvan literatuur er één is, maar zeker niet de enige. Waarom boeken zo’n breed format zijn en waarvoor jij het kan inzetten leggen we je haarfijn uit!

Waarom boeken een veelzijdig format zijn

In tegenstelling tot veel andere media is een boek een document voor altijd. Een boek nodigt uit tot verdieping van de kennis. Het uitgeven van een boek ligt voor de hand wanneer je een schrijver bent, maar ook als bedrijf kun je een boek laten maken. Dat kan een lookbook zijn of een boek die de focus legt op alles wat jouw product of dienst nog meer te bieden heeft. Boeken zijn een vorm van offline media die jouw positie in jouw branche versterken.

Waar je aan moet denken bij het maken van een boek

Don’t judge a book by its cover. Een cliché uitspraak waarbij een kanttekening gemaakt moet worden, want een boek wordt op zowel uiterlijk als inhoud beoordeeld. De combinatie van tekst en beeld zorgt ervoor dat je niet alles aan de verbeelding overlaat. Maar er zijn zeker ook situaties waarbij alleen tekst of alleen beeld het boek maakt tot wat het moet zijn. In alle situaties zorgen wij ervoor dat jouw boek gezien en gelezen wordt.

Boek laten produceren door Studio Voorhuis

Het team van Studio Voorhuis bestaat uit tekstschrijvers, art directors, vormgevers en fotografen die weten welke elementen samenwerken om jouw boek tot een succes te maken. Heb jij een mooi verhaal, een concept dat je nog verder wil uitwerken of hulp nodig bij een design? Dan staan we bij Studio Voorhuis voor je klaar. Contact opnemen kan vrijblijvend door middel van ons contactformulier.

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!