BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Drukwerk

De mogelijkheden van drukwerk zijn eindeloos. Denk aan posters, kalenders, brochures en leaflets. In verschillende formaten, gedrukt op glanzend of mat papier in full color of met steunkleuren. Stickers of plaatmateriaal. Er zijn legio online drukkers die alles aanbieden tegen scherpe prijzen. Waarom zou je dan met een reclamebureau samenwerken voor drukwerk? Het antwoord hierop is dat drukwerk niet op zichzelf staat. Mooi kwalitatief drukwerk begint met een uitgebalanceerd concept, goede DTP en kwalitatieve fotografie. Daarbij werken wij met de juiste ISO profielen en gecertificeerde drukproeven om een prachtig resultaat te bereiken.

Drukwerk dat in lijn staat met jouw boodschap

Natuurlijk wil je online goed zichtbaar zijn maar daarnaast geef je met bijvoorbeeld een brochure een kwalitatief visitekaartje af van je bedrijf of product. Iets wat je klant meeneemt en het beeld versterkt. Als basis is er natuurlijk een marketingplan en goede storytelling wat vertaald wordt in een gedrukte uiting. Afhankelijk van het doel wat je wil bereiken, giet je jouw boodschap telkens weer in een andere vorm. Met een billboard bereik je veel mensen, maar richt je je op een specifiek publiek kan adverteren in een magazine effectiever zijn. Stem het medium dus af op de boodschap in plaats van andersom.

Aan de slag met drukwerk? Neem contact met ons op!

Bij Studio Voorhuis geven we gehoor aan jouw wensen. Vanuit een brede invalshoek denken we na over een concept, passend bij jouw bedrijf. Of je nu een visitekaartje of een abri poster laat maken: we creëren uitingen die weerklank vinden bij jouw doelgroep. Onze artdirectors, vormgevers en fotografen weten welke factoren doorslaggevend zijn voor een succesvolle campagne en maken vanuit die insteek een prachtontwerp. Samen eens zitten om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!