BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Video

Let’s face it: video is booming. De opmars van video content is niet te stoppen en alle grote bedrijven zetten er dan ook op in. We noemen Google, Meta (nu nog bekend als Facebook), TikTok en natuurlijk You Tube. Naast sociale media is video inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo zijn op abri’s en billboards tegenwoordig ook video’s te zien. Het loont voor jouw bedrijf zeker om hierop in te zetten. Klaar om jouw verhaal tot leven te brengen? Studio Voorhuis heeft hier ruime ervaring mee en helpt je dan ook graag jouw bedrijf in de picture te zetten.

Waar kan je video allemaal voor gebruiken?

Door video breng je een verhaal pas echt tot leven. Video onderscheidt zich daardoor van alle andere soorten content en het geeft een diepere kijk in jouw bedrijf. Nu is een product of logo iets wat je bedrijf karakteriseert. Logisch natuurlijk, want dat is waarmee je voor herkenning zorgt. Maar laat die voorkant even voor wat het is en laat zien wat jouw bedrijf écht typeert. Laat het woord bijvoorbeeld aan je medewerkers, laat iets van je expertise zien of vertel over de visie van jouw bedrijf. Voorbeelden van video’s die hierbij passen zijn bedrijfsfilms, maar ook infographics en minder formele video’s die op sociale mediacals TikTok en Instagram te zien zijn kunnen zeer effectief zijn.

Waarom inzetten op videomarketing?

Omdat video een combinatie is van beeld, geluid en tekst voeg je alle sterke punten die ieder communicatiemiddel met zich meebrengt samen. Op deze manier breng je een boodschap over zoals je dat ook in het echte leven zou doen. Maar dan op duizend-en-één verschillende manieren! Je valt er mee op en het is effectiever dan andere vormen van content. Daarnaast is video ook uitermate geschikt om mee te adverteren via bijvoorbeeld YouTube. Zo kun je op YouTube adverteren voordat de kijker zijn favoriete filmpje gaat bekijken. Dit heeft een enorme attentiewaarde. Daarbij kun je kiezen voor video’s boodschappen die helemaal afgekeken moeten worden maar ook voor video’s waar de kijker de video na een aantal seconden kan overslaan.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Klaar om jouw bedrijf of product in beeld te brengen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag kijken we samen met jou naar wat het beste past bij jouw bedrijf. Je kan bij ons terecht voor een enkele video of een videoserie en indien gewenst denken we ook graag mee over het marketingplan eromheen. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen, dan spreken we elkaar snel!

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!