BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Fotografie

Visuele content is niet meer weg te denken. Kwalitatieve fotografie is daarom onmisbaar voor de marketing van jouw bedrijf. De mens is visueel ingesteld en dus werkt beeld als een trigger. Behalve de manier waarop een product of dienst gebruikt wordt is het de moeite waard om onderzoek te doen naar dat wat jouw doelgroep aanspreekt en via welk medium je hen het best bereikt.

Fotografie die past bij de storytelling van jouw bedrijf

Studio Voorhuis heeft jarenlange ervaring in fotografie. Onze fotografen zijn op de hoogte van de laatste trends en maken gebruik van de nieuwste technieken. Niet alleen maken we beeld waar men twee keer naar wil kijken, maar waar het ook in één oogopslag duidelijk is hoe jouw onderneming waarde biedt. In de eerste plaats zijn wij namelijk een marketingbureau en dus maken we beeld dat bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. We denken in mogelijkheden voor crossmediale communicatie zodat jij jouw doelgroep op de juiste manier gaat targetten. Zo creëren we beeld voor drukwerk zoals verpakkingen, magazines en signing maar ook voor jouw website of sociale media.

Waarom visuele content beter scoort dan tekst

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Een beetje cliché is het wel, maar toch klopt het! De informatiestroom is nu groter dan ooit en met de korte aandachtsspanne van de consument scoort visuele content nu eenmaal een stuk beter. Denk aan sociale media zoals Instagram en Pinterest waarop het visuele aspect kenmerkend is voor de content op deze platforms. Een belangrijke kanttekening die we niet onbenoemd willen laten, is dat tekst en visuele content elkaar versterken. Onderschat het belang van kwalitatieve beelden dus niet en laat Studio Voorhuis met je meedenken.

Laten we jouw bedrijf in beeld brengen!

Je kan bij ons terecht voor een enkel project, maar we kunnen ook jouw volledige marketing uit handen nemen. We begrijpen de rol van fotografie in succesvolle marketing als geen ander en beschikken over een pand van maar liefst 1350m2 in Doetinchem met vier fotografie en video studio’s waar we jouw visie tot leven brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons door het contactformulier in te vullen

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!