BLOG

Google weet alles van je.

Door: Peter Voorhuis Peter Voorhuis

Tekst

Een goede tekst in combinatie met een sterk beeld zorgt dat de lezer gepakt wordt, verder leest en in korte tijd alle informatie opneemt die relevant is voor je merk of product. Een tekst zet een sfeer neer waarin je kunt wegdromen of het bevat een zakelijke opsomming van alles wat je moet weten over een onderwerp. En alles wat daar tussenin zit is mogelijk!

Welke tekstschrijver past bij je merk?

Een tekstschrijver moet bij je merk passen en affiniteit hebben met het merk of de dienst die je aanbiedt. Daarbij heb je tekstschrijvers die liever voor consumenten schrijven terwijl anderen beter zijn in B2B teksten. Naast onze eigen tekstschrijvers hebben we een breed scala van freelancers die regelmatig voor ons werken. Allemaal met hun eigen specialiteit en kennis. Daardoor hebben ze aan een half woord genoeg om een passende tekst te maken.

Waar moet een goede tekst aan voldoen?

Een goede tekst vermoeit je niet maar nodigt je uit om verder te lezen. Het geeft in korte tijd de informatie die je wilt weten. De aandachtsboog is tegenwoordig kort. We schrijven alle teksten voor websites volgens SEO – Search Engine Optimization, daardoor komen websites hoger in de organische (niet-betaalde) zoekmachine resultaten. Door deze optimalisatie zorgen we dat de website door Google en andere zoekmachines beter wordt gewaardeerd. Het gevolg is dat je organisch stijgt in de zoekmachines. Door de hoeveelheid aan informatie die er op ons afkomt haken mensen al snel af als de tekst niet boeiend genoeg is. Na de oplevering van een website meten we hoe lang een bezoeker op de website blijft en op welke manier de teksten gelezen worden. Op basis hiervan voeren we optimalisaties door zodat je website nog beter wordt.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heb je zelf behoefte aan een goede (SEO) tekstschrijver of heb je zelf al een tekst geschreven maar wil je dat de tekst geredigeerd wordt? Onze tekstschrijvers kunnen je in alle gevallen verder helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier.

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!