Waarom zou je investeren in een relatiemagazine?

Een paar jaar geleden was de algemene teneur vrij duidelijk: print was op sterven na dood. Zelden zaten voorspellingen er zo naast! Want uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen print nog steeds waarderen. Een printmagazine wordt langer en intensiever gelezen dan een online magazine. Voor veel mensen is bladeren door een mooi tijdschrift echt een moment van ontspanning. En dat zal niet minder worden in een tijd waarin we steeds meer snakken naar een digitale detox. Dit is dus hét moment om je eigen magazine te introduceren!

Mooi cadeau
Een relatiemagazine zorgt voor klantenbinding en loyaliteit. Klanten waarderen het als ze zo’n mooi cadeau van je krijgen en gaan positiever over je denken. Ze komen graag terug naar je winkel om de volgende editie van je magazine ook mee te nemen. Of om producten of ingrediënten te kopen waarover ze in je magazine hebben gelezen.

Je eigen verhaal
Een relatiemagazine is ook het medium bij uitstek om je eigen verhaal over te brengen. Steeds meer consumenten vinden het belangrijk om te weten waar de producten die ze kopen vandaan komen of hoe ze zijn gemaakt. In een relatiemagazine kun je dat vertellen. Ook in jouw organisatie valt genoeg content te halen. Laat zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt en waar dat uit blijkt. Geef je medewerkers een gezicht. Laat je klanten zelf aan het woord. Vertel iets over nieuwe producten en innovaties. Geef je klanten handige tips en recepten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Opbrengst
Een printmagazine vraagt een behoorlijke investering en de opbrengst is niet direct meetbaar. Maar op de lange termijn is het de investering zeker waard. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden om de prijs zo laag mogelijk te houden. Vraag bijvoorbeeld je leveranciers om in je magazine te adverteren.

Onder één dak
Als je je relatiemagazine door Studio Voorhuis laat maken, blijven de kosten ook te overzien. Van conceptontwikkeling tot redactie en van fotografie tot vormgeving: bij ons vind je alle disciplines onder één dak. Daarnaast hebben we een groot netwerk van freelancer tekstschrijvers die gespecialiseerd zijn in specifieke onderwerpen. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen. Samen zorgen we dat jouw magazine echt jouw verhaal vertelt.

Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden! Enne… vind je dat een digitaal magazine toch beter bij jouw bedrijf past? Ondanks onze liefde voor print, denken we daar natuurlijk ook graag over mee!

Blogs:

Google weet alles van je.

Google weet heel veel van ons en voor sommige …

Lees verder…

Stilte voor de storm.

Alle Nederlanders die een coronavaccin willen, kunnen begin juli minimaal éénmaal geprikt zijn, mits de verwachte leveringen doorgaan. Dat heeft corona-minister Hugo de Jonge gezegd. Nu is er weer een probleem met het AstraZeneca-vaccin, maar volgens de Jonge hoeft dit geen vertraging op te leveren. Als dat zo is, betekent het dat het virus langzaam …

Lees verder…

Marketing in Coronatijd.

Marketing in Coronatijd

Het zijn rare tijden. Sommige bedrijven hebben door Covid een omzetdip variërend van 10 tot 100 %. Andere bedrijven hebben het juist ongekend druk en draaien tot 30% meer omzet. Als je naar de foodsector kijkt zijn de verschillen heel duidelijk. Alles wat horeca of catering gerelateerd is draait 20 tot 100% minder omzet. Ga …

Lees verder…

Meer weten?

Neem contact met ons op, of kom langs!